Без названия

№73 от 28.02.2020. Дата публикации 28.02.2020

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», Порядком створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в місті Запоріжжі, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.09.2017 №577 виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради відпустити з місцевого матеріального резерву Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області для попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення боєздатності аварійно-рятувальних підрозділів м. Запоріжжя: 

бензин А-92 у кількості 2000 (дві тисячі) літрів;

дизельне паливо – 1000 (одна тисяча) літрів.

2. Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області надати до управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради акти про використання матеріальних цінностей.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                        В.В.Буряк