Відбувся 2-й етап Національного тижня безпеки дорожнього руху

26.12.2023 12:30

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН, з 13 по 19 листопада 2023 року в Україні відбувся 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху.

Серед заходів Тижня в Україні провели «круглий стіл» на тему: «Актуальні питання з безпеки на транспорті в умовах воєнного стану». До участі в ньому залучили керівників автотранспортних підприємств, представників департаментів транспортної інфраструктури облдержадміністрацій та територіальних громад.

Під час заходу фахівці транспортної сфери відповіли на питаннях, які надійшли на адресу організатора з багатьох регіонів України.

Ознайомитися із записом заходу можна на сайті ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України Київської міжрегіональної філії (https://dpmedtrans.com) у розділі Експертна думка.

Детальніше із заходами Тижня можна ознайомитися у презентації за посиланням.

Нагадаємо, Тижні безпеки дорожнього руху проходять в Україні двічі на рік та є однією із найбільших інформаційно-просвітницьких платформ для привернення уваги суспільства до проблем дорожньо-транспортного травматизму. Тижні мають на меті консолідацію зусиль державних органів, відомств, структур, зацікавленої громадськості та ЗМІ для напрацювання спільних рішень та розв'язання цієї проблеми.