Без названия

Рапоряжение городского головы №338р от 09.10.2017. Дата публикации 12.10.2017

Керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розроблення та здійснення заходів щодо безпечної експлуатації будівель, інженерних мереж і транспортних комунікацій міста Запоріжжя та у зв’язку з кадровими змінами в структурних підрозділах міської ради:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 13.01.2016 №12р «Про створення міської комісії з обстеження стану будівель, інженерних мереж і транспортних комунікацій, встановлення їх відповідності санітарним та технічним вимогам, розроблення та здійснення заходів щодо їх безпечної експлуатації», а саме:

1.1. Затвердити склад міської комісії з обстеження стану будівель, споруд, інженерних мереж і транспортних комунікацій, розроблення та здійснення заходів щодо їх безпечної експлуатації в новій редакції (додаток 1).

1.2. Затвердити Положення про міську комісію з обстеження стану будівель, споруд, інженерних мереж і транспортних комунікацій, розроблення та здійснення заходів щодо їх безпечної експлуатації (додаток 2).

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк