Без названия

№619 от 20.10.2017. Дата публикации 27.10.2017

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою підвищення інвестиційної привабливості м.Запоріжжя та формування позитивного іміджу м.Запоріжжя виконавчий комітет Запорізької міської ради  

ВИРІШИВ:

1. Доручити департаменту економічного розвитку міської ради здійснити наповнення Інвестиційного порталу м.Запоріжжя (далі - Портал) шляхом висвітлення на Порталі інформації про інвестиційний потенціал міста.

2. Затвердити Порядок інформаційного наповнення та технічного забезпечення Порталу (далі Порядок), що додається.

3. Керівникам виконавчих органів ради:

3.1. Забезпечити підготовку і подання презентаційно-інформаційних, картографічних матеріалів, фотоматеріалів про потенціал відповідної галузі, сфери діяльності, провідних підприємств, установ і закладів міста для наповнення Порталу за переліком відповідних рубрик (підрубрик).

3.2. Надавати матеріали до департаменту економічного розвитку міської ради у спосіб та терміни, визначені Порядком.

4. Департаменту економічного розвитку міської ради забезпечити узагальнення отриманих матеріалів та їх подальше розміщення на Порталі.

5. Відповідальність за достовірність матеріалів та своєчасність їх подання покладаються на відповідних  керівників виконавчих органів ради.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., Волобуєва В.О., Еделєва В.Г., Малиш В.І., Пустоварова А.І.

 

 

 

Міський голова                                                                В.В.Буряк

Копии документов для загрузки