Без названия

№632 от 20.10.2017. Дата публикации 27.10.2017

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані  навчально-житловим комплексом “Глобус”, враховуючи згоду департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”,  виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти від навчально-житлового комплексу “Глобус” до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянку теплових мереж від ТК-112 до НЖК “Глобус” по вул.Авраменка, 16-А довжиною 75,0 п.м, вартістю 101 770,00 грн. (сто одна тисяча сімсот сімдесят грн. 00 коп.).

2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” ділянку мережі теплопостачання, зазначеної в п.1 даного рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки мереж теплопостачання по вул.Авраменка, 16-А, зазначеної в п.1 цього рішення та подальшої передачі її в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк