Без названия

№631 от 20.10.2017. Дата публикации 27.10.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про міський електричний транспорт» з метою забезпечення сталого функціонування міського електротранспорту, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» (трамвай, тролейбус) у розмірі 3,00 грн. за одну поїздку, вартість перевезення багажу у розмірі 3,00 грн.  за кожне місце багажу.

2. Підприємству «Запоріжелектротранс» додаткові надходження від збільшення тарифу направляти на виплату заробітної плати та технічне забезпечення сталої роботи міського електротранспорту підприємства.

3. Управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.

 

 

Міський голова                                                               В.В.Буряк