Без названия

от 26.12.2018. Дата публикации 26.12.2018

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.136, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району та МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ОСНОВАНІЄ”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ОСНОВАНІЄ” та передати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району майно комунальної власності згідно з додатком до даного рішення.

2. Доручити МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ “ОСНОВАНІЄ” передати, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району прийняти в оперативне управління майно комунальної власності згідно з додатком до рішення.

3. Зобов’язати районну адміністрацію Запорізької міської ради по Дніпровському району надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                  В.В.Буряк

 

Копии документов для загрузки