Срібний призер Олімпіади з Запоріжжя отримає від міста гроші на придбання квартири

04.08.2021 15:00

Запорізький спортсмен Парвіз Насібов здобув срібну медаль Олімпійських ігор з греко-римської боротьби. Міський голова Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що вже готується рішення про виділення коштів спортсмену на придбання квартири.

У Токіо продовжуються Олімпійські ігри. Серед учасників і спортсмени з Запоріжжя. Сьогодні відомий запорізький борець греко-римського стилю Парвіз Насібов здобув для України срібну медаль. Зазначимо, він брав участь у змаганнях з греко-римської боротьби у категорії до 67 кілограмів. Це вже друга срібна медаль українських спортсменів на Олімпіаді-2020 у Токіо.

Міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці «Фейсбук», що місто виділить Парвізу Насібову кошти на придбання квартири. Відповідний проєкт рішення вже готується.

Зазначимо, срібний призер Олімпійських ігор Парвіз Насібов є спортсменом Запорізької школи вищої спортивної майстерності. Запоріжжя підтримувало спортсмена в ході підготовки до змагань у Токіо. У складі запорізьких спортсменів-кандидатів для участі в олімпійських іграх він з 2019 року отримував щомісячну стипендію у розмірі 5 тисяч гривень у рамках Міської програми підтримки обдарованої молоді м. Запоріжжя на 2019-2021 роки.

Спортсмен постійно представляє Запоріжжя на міжнародних змаганнях. Він неодноразово здобував медалі на чемпіонатах Європи та світу з греко-римської боротьби у різних вікових категоріях.