У Запоріжжі дорогу на проспекті Соборному ремонтують вночі

05.08.2021 09:30

У Запоріжжі продовжується ремонт доріг. За дорученням міського голови Володимира Буряка на головних магістралях, ділянках, де активно рухається транспорт, ремонт виконується у нічний час. Це робиться для того, щоб не завдавати зайвих незручностей автомобілістам та громадському транспорту.

Зокрема подібні роботи виконуються на проспекті Соборному силами КП «ЕЛУАШ». Тут проводять середній ремонт дороги на окремих ділянках. Спочатку шляховики вирізають пошкоджене асфальтове покриття, а потім укладають новий асфальт.

На цьому тижні КП «ЕЛУАШ» завершив ремонт на ділянці проспекту Соборного від вулиці Якова Новицького до вулиці Гагаріна. Тут було відновлено близько 13300 квадратних метрів дорожнього покриття.

Шляховики вже взялися за наступні ділянки на дамбі, тобто Вознесенівському узвозі. На ділянці від пам’ятника «Героям Чорнобиля» до вулиці Гагаріна минулої ночі продовжували вирізати дорожнє покриття. В ніч з четверга на п’ятницю планується розпочати укладання нового асфальту. У КП «ЕЛУАШ» зазначають, що роботи тут триватимуть вночі кілька днів. Загалом на цьому відрізку буде відновлено близько 12100 квадратних метрів дорожнього покриття.