У Запоріжжі шляховики працюють не лише вдень, а й вночі

06.08.2021 09:45

Продовжується ремонт дороги на проспекті Соборному. Зокрема у ніч з четверга на п’ятницю шляховики асфальтували ділянки на дамбі, тобто на Вознесенівському узвозі. Нагадаємо, за дорученням міського голови Володимира Буряка, щоб не завдавати зайвих незручностей учасникам дорожнього руху, ремонти на головних магістралях з активним рухом транспорту здійснюються у нічний час.

Стосується це і проспекту Соборного. Тут комунальне підприємство «ЕЛУАШ» продовжує середній ремонт дорожнього покриття. Спочатку шляховики знімають старий асфальт, а потім вкладають новий. Так у ніч з четверга на п’ятницю асфальтування проводилося на Вознесенівському узвозі, на ділянці від пам’ятника «Героям Чорнобиля» до вулиці Гагаріна, по смузі руху у напрямку Комунарського району.

Наступними днями роботи буде продовжено. Зокрема їх виконуватимуть у ніч з п’ятниці на суботу і на наступному тижні. Загалом тут буде відновлено близько 12100 квадратних метрів дорожнього покриття. Роботи виконуватимуться в обох напрямках руху транспорту.

Нагадаємо, до цього КП «ЕЛУАШ» відремонтувало 13300 квадратних метрів дороги на ділянці проспекту Соборного від вулиці Якова Новицького до вулиці Гагаріна.