У Запоріжжя відбулась «пряма лінія» з представником міської влади

10.08.2021 15:05

10 серпня під час «гарячої телефонної лінії» в міському «Контакт Центрі 15-80» на КП "Центр управління інформаційними технологіями" запитання запоріжців відповідав директор департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради Артур Боярчуков.

За роз'ясненнями до посадовця звернулися 12 громадян. Питання стосувалися налагодження електропостачання та зниження тарифів за оплату цієї послуги, сприяння в отриманні документів від КП «Запоріжремсервіс» для створення ОСББ, пільгового проїзду для пенсіонерів у транспорті на приміських сполученнях, прискорення ремонтних робіт в аварійному будинку по пр. Соборному, 234, незгоди з боргами за послугу теплопостачання, ремонту дороги у приватному секторі, налагодження зовнішнього освітлення у приватному секторі, заміни частини каналізаційної труби біля будинку заявника по вул. Аральській у приватному секторі, прочищення дна водойми «Вовчий струмок» та вирішення питання підтоплення дачного будиночка заявниці (в садівничому товаристві за будинками по вул. Сергія Синенка,81-83), ремонту пішохідної доріжки по вул. Патріотичній, 7, 8, яка проходить від будівлі Орджонікідзевського суду до вул. Перемоги.

Усім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства заявникам також надішлють офіційну відповідь у письмовому вигляді.