На найближчій сесії срібному призеру Олімпіади з Запоріжжя планують виділити кошти на придбання квартири

11.08.2021 10:00

Міський голова Володимир Буряк доручив підготувати на сесію міської ради, яка запланована на п’ятницю, проєкт рішення щодо виділення запорізькому спортсмену Парвізу Насібову одного мільйона гривень з бюджету міста на придбання квартири. Про це Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Нагадаємо, запорізький борець греко-римського стилю Парвіз Насібов здобув для України срібну медаль на Олімпіаді-2020 у Токіо. Він брав участь у змаганнях з греко-римської боротьби у категорії до 67 кг.

Зазначимо, срібний призер Олімпійських ігор Парвіз Насібов є спортсменом Запорізької школи вищої спортивної майстерності. Запоріжжя підтримувало спортсмена в ході підготовки до змагань у Токіо. У складі запорізьких спортсменів-кандидатів для участі в олімпійських іграх він з 2019 року отримував щомісячну стипендію у розмірі 5 тисяч гривень у рамках Міської програми підтримки обдарованої молоді м. Запоріжжя на 2019-2021 роки.

Спортсмен постійно представляє Запоріжжя на міжнародних змаганнях. Він неодноразово здобував медалі на чемпіонатах Європи та світу з греко-римської боротьби у різних вікових категоріях.