У Запоріжжі шляховики вночі працювали на проспекті Соборному та Набережній магістралі

11.08.2021 11:00

У Запоріжжі продовжується нічний ремонт доріг. Зокрема минулої ночі робітники КП «ЕЛУАШ» працювали на проспекті Соборному. Тут завершили асфальтування ділянок на дамбі, тобто на Вознесенівському узвозі. Нагадаємо, за дорученням міського голови Володимира Буряка, щоб не завдавати зайвих незручностей учасникам дорожнього руху, ремонти на головних магістралях, ділянках, по яких активно рухається транспорт, здійснюються у нічний час.

Спочатку шляховики знімають старий асфальт, а потім вкладають новий. Зокрема на Вознесенівському узвозі було відремонтовано близько 12100 квадратних метрів дорожнього покриття. Роботи виконувались протягом кількох днів на ділянці від пам’ятника «Героям Чорнобиля» до вулиці Гагаріна в обох напрямках руху транспорту. До цього КП «ЕЛУАШ» виконувало ремонт на ділянці проспекту Соборного від вулиці Якова Новицького до вулиці Гагаріна. Тут було відремонтовано 13300 квадратних метрів дороги.

Зазначимо, також напередодні вночі КП «ЕЛУАШ» працювало на Набережній магістралі, на ділянці між вулицями Фортечною та Українською. Розпочали зі зрізання пошкодженого асфальтового покриття. Сьогодні вночі планують перейти до вкладання нового асфальту. Роботи триватимуть у нічний час протягом кількох днів. Загалом тут планується відновити близько 8 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.