Муніципальна аварійна служба оперативно ліквідувала протікання в підвалі багатоповерхівки

12.08.2021 13:05

У Запоріжжі продовжує працювати Муніципальна аварійна служба, яка відповідає за ліквідацію аварій у багатоповерхових будинках. Вона заснована в 2016 році з ініціативи міського голови Запоріжжя Володимира Буряка.

Сьогодні комунальники працювали за адресою вул. Незалежної України, 39в. Тут у підвалі будинку стався прорив трубопроводу центрального опалення.

Як розповіла старший фахівець з контролю виконання звернень «15-80» Інна Слинько, звернення до міського контакт-центру «15-80» надійшло від майстра КП «Запоріжремсервіс», яке є управителем цього будинку. У підвалі помітили підтоплення й одразу викликали аварійну службу.

- Сталося затоплення підвального приміщення. Зранку фахівці аварійної служби замінили пошкоджені ділянку трубопроводу центрального опалення та виконали зварювальні роботи. Наразі відкачують воду, - розповіла Інна Слинько.

Зазначимо, щодоби кол-центр «15-80» обробляє більше 200 звернень. Мобільні бригади муніципальної аварійної служби працюють у всіх районах міста. Виїзди за зверненнями здійснюються впродовж години. На виконання робіт відводиться три години.