Дорогу на Набережній магістралі продовжують ремонтувати вночі

13.08.2021 14:35

У Запоріжжі продовжується нічний ремонт доріг. Зокрема минулої ночі робітники КП «ЕЛУАШ» працювали на Набережній магістралі. Тут виконували асфальтування на ділянці від гіпермаркету «Ашан» до вулиці Фортечної у напрямку руху до Коммунарського району. У ніч з п’ятниці на суботу роботи тут планують завершити. Раніше асфальтували у районі кільця вулиці Української на Набережній магістралі. Загалом на ділянці Набережної від вулиці Української до вулиці Фортечної буде відновлено близько 8 тисяч квадратних метрів дороги.

Нагадаємо, за дорученням міського голови Володимира Буряка, щоб не завдавати зайвих незручностей учасникам дорожнього руху, ремонти на головних магістралях, ділянках, якими активно рухається транспорт, здійснюються у нічний час. Спочатку шляховики знімають старий асфальт, а потім вкладають новий.

Зокрема до Набережної магістралі шляховики працювали на проспекті Соборному. На Вознесенівському узвозі було відремонтовано близько 12100 квадратних метрів дорожнього покриття. Роботи виконувались протягом кількох днів на ділянці від пам’ятника «Героям Чорнобиля» до вулиці Гагаріна в обох напрямках руху транспорту. До цього КП «ЕЛУАШ» виконувало ремонт на ділянці проспекту Соборного від вулиці Якова Новицького до вулиці Гагаріна. Тут було відремонтовано 13300 квадратних метрів дороги.