В одній з міських багатоповерхівок триває ремонт покрівлі

17.08.2021 16:20

Так, керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які перебувають на її балансі та в управлінні. Нині саме триває ремонт покрівлі у багатоповерхівці за адресою вул. Шкільна, 34, що в Олександрівському районі міста.

У цій багатоповерхівці покрівельники керуючої компанії «Місто для людей» замінюють 90 кв. м м’якої рулонної покрівлі. Від мешканців надходили численні скарги стосовно її незадовільного стану, тож, коли накопичилися кошти на будинку, запланували провести ремонт.

Будинок обслуговується за індивідуальним договором, саме тому зараз з мешканцями визначаються подальші плани на поточні ремонти. Зокрема обговорювали можливість проведення ремонту в під’їзді або заміни інженерних мереж у підвалі будинку.

Як розповіли представники керуючої компанії, платіжна дисципліна тут дозволяє планувати і виконувати поточні ремонти. Але є квартири-боржники, що дещо сповільнює цей процес. Проте у мешканців існує можливість підписання договору про реструктуризацію боргу.

Всього на найближчі пару тижнів покрівельники запланували відремонтувати близько 900 кв. м покрівель. Поточні ремонти виконуються за рахунок накопичень на будинках за статтею «поточний ремонт» за планом та заявками мешканців.

Звернутись до керуючої компанії з заявкою можна за номером цілодобового кол-центру «Місто для людей» за телефоном: 067 400 1008.