Вітання з Днем знань

01.09.2021 09:00

Дорогі запоріжці!

Так приємно вітати усіх з Днем знань! У першу чергу учнів, студентів, батьків і педагогів, для яких 1 вересня розпочинається новий навчальний рік. Зрозуміло, що особливе хвилювання відчувають наймолодші учасники цього свята, для яких шкільний дзвоник на урок пролунає вперше. Такі звично-радісні першовересневі клопоти тепер по-іншому сприймаються через карантинні обмеження у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Минулого навчального року освітня система міста проходила випробування навчанням онлайн. І хоча і педагоги, й учні, і їх батьки гуртом впоралися з інтернет-уроками, все ж я найперше бажаю, щоб тепер усі заняття проходили в учбових класах та аудиторіях.

З глибокою повагою і вдячністю вітаю педагогів, викладачів і вихователів з побажанням здоров’я, терпіння, достойної винагороди за працю та учнівсько-батьківської пошани. Нехай у стінах шкіл, коледжів і вишів старше та підростаюче покоління ніколи не втрачають взаєморозуміння та взаємоповаги. Будьте всі здорові і щасливі у новому навчальному році!

 

Запорізький міський голова                                                Володимир Буряк