У запорізьких будинках проводять планові ремонти

19.08.2021 13:50

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Так, комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які перебувають на його балансі. Сьогодні працівники підприємства проводять планову заміну мереж холодного водопостачання в будинку по вулиці Сеченова, 29.

Технічний стан мереж був незадовільний - на трубопроводах є сліди корозії, попередніх ремонтів. Окрім того, щодо виконання робіт також звертались і мешканці будинку.  

- Наразі  ми виконуємо планові роботи з заміни трубопроводів і запірної арматури холодного водопостачання. Цей будинок було включено до плану поточного ремонту на цей рік. У зв’язку з тим, що житловий фонд у Заводському районі зношений, є будинки, які потребують заміни інженерних мереж. Ми такі будинки перевіряємо, плануємо на них ремонти та поетапно їх виконуємо, - розповіла менеджерка-управителька  КП «Запоріжремсервіс» Наталія Рябко.

Майстри проводять огляд будинків щотижня. Якщо надходять звернення від мешканців, майстер працює на такому будинку практично щодня до усунення несправностей.