Запорізькі тепловики відновлюють асфальтове покриття після ремонтів

19.08.2021 16:15

Задля ремонту систем опалення фахівці концерну «Міські теплові мережі» знімають асфальтове покриття доріг і тротуарів. Однак після виконання всіх необхідних робіт його відновлюють.

Наразі комунальники працюють на території міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги. Тут на площі 350 кв. м відновлюють асфальтове покриття після ремонту трубопроводу опалення. Ремонт мереж виконали в липні, цього тижня розпочалось асфальтування.

- Спочатку ведуться підготовчі роботи, розрівнюється поверхня, укладається щебінь. Потім, відповідно до норм, укладається асфальт товщиною 5-6 сантиметрів. Всі роботи на даній ділянці планується закінчити сьогодні, 19 серпня, – розповів начальник сектору відновлювальних робіт та благоустрою концерну «Міські теплові мережі» Микола Жучков.

Всього по місту під час відновлювальних робіт працівники концерну укладають протягом тижня близько 450 кв. м асфальту. Таким чином наслідки ремонтних робіт майже непомітні.

Наразі також ведуться роботи по вулиці Гоголя, 163а в Олександрівському районі, на вулицях Олімпійській і Космічній у Комунарському районі, а також в Заводському, Вознесенівському і Дніпровському районах.

Окрім цього, спільно з КП «ЕЛУАШ» найближчим часом заплановано вкласти новий асфальт на перетині вулиць Нижньодніпровською і бульвару Гвардійського у Вознесенівському районі, а також вулиць Троїцької та Гоголя в Олександрівському районі.