У Запоріжжі відбулась «пряма лінія» з заступником міського голови

25.08.2021 10:10

20 серпня під час «гарячої телефонної лінії» в міському «Контакт Центрі 1580» КП "Центр управління інформаційними технологіями" на запитання жителів Запоріжжя відповідав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктор Гординський.

За роз'ясненнями до посадовця запоріжці звертались з наступних питань: щодо відновлення газопостачання; щодо незадовільної роботи КК «Партнер Хаус», яка відмовляється надавати звіти про використані кошти; щодо отримання пільг за навчання в інституті; щодо правомірності розташування на магазині рекламної конструкції; щодо сприяння у вирішенні питання розірвання договору на обслуговування будинку з КП «Запоріжремсервіс»; щодо незгоди з нарахуваннями за вивіз сміття у приватному секторі; щодо зменшення бордюру на тротуарі на перехресті вул. Українська та пр. Соборного біля магазину «Спортмастер»; щодо покосу трави; щодо неможливості доступу до власної квартири; скарг на сусіда; поліпшення житлових умов; щодо встановлення світлофору на перехресті.

Всім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства заявникам також буде надіслана офіційна відповідь у письмовому вигляді.