У Запоріжжі пройшов «Weekend на Дніпрі»

25.08.2021 10:25

Минулих вихідних, 21 і 22 серпня, у Запоріжжі пройшло міське шоу водних видів спорту «Weekend на Дніпрі». Організатори заходу – управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

Захід проходив базі ДЮСШ «Локомотив» (вул. Чубанова, 1-Г). Програмою були передбачені два види змагань: Fun Jump Contest - для всіх охочих пострибати з трампліну у Дніпро на велосипеді та самокаті, а також перегони на сапах.

У змаганнях Fun Jump Contest 3 місце посів Владислав Смагін, 2 місце - Ростислав Нікітін, 1 місце - Володимир Котилевський. Серед учасників на самокаті перемогу здобув Оскар Бессонов. У перегонах на сапах призові місця розподілилися таким чином: З місце – Микита Тесса, 2 місце – Євген Морозов, 1 місце – Максим Гандзюк. Всі переможці були відзначені цінними подарунками.

Також у рамках заходу всі охочі мали змогу безкоштовно покататися на сапах, каяках, байдарках та каное, а також зайнятися йогою на сапах. Відбувся майстер-клас з вітрильного спорту. Багатодітні родини та сім’ї матусь-героїнь могли здійснити заплив на драгонботі.

Загалом, впродовж двох днів захід відвідали більше тисячі осіб.