Запоріжці яскраво відзначили ювілей незалежності країни

25.08.2021 12:35

23 та 24 серпня у парку Перемоги відбулося міське свято «Вікенд Незалежності» з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України. Захід відвідали понад 6 тисяч людей.

Свято пройшло на декількох локаціях та було наповнене активною розважальною програмою. Для гостей заходу виступали солісти вокальних студій «D-Voice» та «Art Style» і військовий оркестр військової частини 3029 Національної гвардії, було організоване пізнавальне хімічне шоу та показові виступи клубу історичного європейського фехтування. Любителі активного відпочинку змогли взяти участь у змагання з настільного тенісу, а також екстремальних змаганнях на скейтах, самокатах та BMX. Призери та переможці отримали цінні подарунки.

Також всі охочі могли перевірити свої знання з історії України в тематичних «Що? Де? Коли?» та квесті «Тур де Юкрейн».

Ще одним яскравим елементом святкувань став масовий фестиваль фарб Холі. Діти і дорослі отримали чимало задоволення, підкидаючи у небо синьо-жовті фарби.

На святі працювали локації та майстер-класи, серед яких: виставка зброї, робототехніка, віртуальна реальність, LEGO конструювання, малювання піском на папері, та шоу мильних бульбашок. 

Організатори - управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту сім'ї та молоді Запорізької міської ради.