Мешканцям приватного сектору нагадали про правила поводження зі сміттям

26.08.2021 15:43

З 1 серпня вивезення сміття з приватного сектору здійснюється виключно в брендованих пакетах жовтого кольору. Під час інформаційної кампанії, яка тривала шість місяців, співробітники ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» проводили активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням та головами квартальних комітетів. Наразі повністю здійснено перехід на брендовані пакети жовтого кольору.

Крім роз’яснювальної роботи з питань використання пакетів для вивезення відходів, представники підприємства регулярно нагадують мешканцям приватного сектору про необхідність усунення перепон, які ускладнюють роботу екіпажу сміттєвоза.

Працівники підприємства постійно наштовхуються на вузькі проїзди, тупики, гілля дерев, яке завдає шкоди як сміттєзбиральній техніці, так і може травмувати вантажників.

- Більшість вулиць приватного сектору завузькі для роботи великогабаритної техніки. Часто проїзду заважають необрізане гілля або припарковані автомобілі. Ми звертаємося до мешканців приватного сектору і просимо з розуміння ставитися до проблем, які виникають у процесі вивезення сміття, – розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Станом на 1 серпня заборгованість мешканців міста Запоріжжя за послугу з поводження з побутовими відходами сягнула більше 62 млн грн. Керівництво підприємства звертається до абонентів з проханням не ігнорувати проблему заборгованості й своєчасно оплачувати рахунки за надані послуги.