Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

26.08.2021 16:20

Будівництво каналізаційного колектору на вулиці Військоматській. Вирішення питання з обмеженням паркування автомобілів на ділянці тротуару на проспекті Соборному. За вирішенням цих та низки інших питань запоріжці звернулися до міського голови Володимира Буряка.

Міський голова Володимир Буряк у черговий раз провів особистий прийом громадян. Зокрема серед тих хто звернувся за допомогою були мешканці вулиці Військоматської, які підняли питання будівництва на вулиці каналізаційного колектору. На цій ділянці вулиці він відсутній.

Голова Олександрівського району Валерій Мостовий повідомив, що за дорученням міського голови Володимира Буряка були виділені кошти на проєктування будівництва колектору. Проєкт підготовлений. Також було виділено частину грошей для того щоб можна було провести тендер. Однак для виконання робіт необхідне фінансування у повному обсязі. Для цього необхідно прийняти рішення на сесії міської ради, відповідний проєкт рішення вже давно чекає затвердження.

- Таким чином проєктна документація розроблена. Роботи можуть бути виконані ще у цьому році. Однак спочатку депутати на сесії міської ради мають прийняти необхідне рішення. Без цього кошти виділити неможливо, - зазначив Володимир Буряк.

Мешканці будинку по пр. Соборному, 133 занепокоєні ситуацією з паркуванням автомобілів на тротуарі біля їх будинку. Зі сторони проспекту Соборного, на ділянці від Головпоштамту до вул. Гагаріна, водії постійно заїжджають на тротуар та залишають на ньому свої автомобілі, що заважає пішоходам.

Міський голова Володимир Буряк доручив районній адміністрації по Вознесенівському району встановити спеціальні конструкції та перекрити цю ділянку тротуару для заїзду транспорту.

- За рахунок перерозподілу коштів виділити необхідне фінансування та виконати роботи. Вони мають бути завершені не пізніше листопада, - сказав Володимир Буряк.

Також виникло питання щодо складання акту про залиття квартири в одному з будинків ОСББ. Квартира постраждала під час зливи через незадовільний стан будинкової зливової каналізації. Керівництво об’єднання співвласників не допомагає у складанні акту, адже у результаті саме ОСББ має компенсувати завдану шкоду. Міський голова доручив юристам та департаменту з управління ЖКГ міської ради допомогти запоріжанці у вирішенні питання.