Напередодні початку нового навчального року сотні запорізьких дітей отримали подарунки від міста

27.08.2021 10:50

Напередодні Дня знань у кіноконцертному залі імені Довженка відбувся святковий захід для дітей шкільного віку які є підопічними служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради та опинились у складних життєвих обставинах. В рамках міської програми «Діти Запоріжжя» близько 300 дітей отримали у подарунок шкільні рюкзаки та набори канцелярії. Подарунком для них також став перегляд мультфільму «Гулівер повертається».

У нашому місті вже три роки реалізується міська програма «Діти Запоріжжя», яка фінансується за кошти міського бюджету. Одним з її напрямків є допомога дітям, які опинились у складних життєвих обставинах. Зокрема при підготовці до нового навчального року.

Сьогодні для дітей вказаної категорії, які йдуть 1 вересня до школи та є підопічними служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради було організовано святковий захід у кіноконцертному залі ім. Довженка. Близько 300 дітей за рахунок коштів бюджету міста отримали шкільні рюкзаки та набори канцелярії, яка потрібна для навчання. Серед них були учні других-одинадцятих класів. Зазначимо, 63 першокласники вказаної категорії отримали портфелі та канцелярське приладдя раніше.

З майбутнім Днем знань юних запоріжців привітав міський голова Володимир Буряк. Міський голова зазначив, що початок нового навчального року є важливою подією для кожного школяра та для їх батьків, для педагогів. Зрозуміло, що найбільш хвилюючою подією 1 вересня традиційно буде для першокласників.

- За роки навчання у школі кожен з вас має закласти фундамент необхідних знань. Навчайтеся не для батьків, вчителів, навчайтеся для себе. Пам’ятайте, що головне не оцінка, а знання. Без знань немає майбутнього, - сказав Володимир Буряк.

Юні запоріжці також змогли переглянути мультфільм «Гулівер повертається».