Запорізькі шляховики в нічний час попрацювали на вулиці Перемоги

31.08.2021 14:50

Запорізькі комунальники продовжують ремонтувати міські дороги. Традиційно на великих ділянках працюють вночі, аби не заважати руху транспорту. В такому режимі оновили асфальт на вулиці Перемоги в районі Вознесенівського ринку.

Підготовчі роботи тут розпочали наприкінці минулого тижня. Комунальники розповідають, зняли старе покриття, яке було у незадовільному стані, а нині вкладають новий асфальт.

- Сьогодні вночі ми укладаємо асфальтобетон марки «А», модифікований, 360 т асфальту — це приблизно 2,5 тис. кв. м, - розповів начальник дільниці Вознесенівського району КП «ЕЛУАШ» Максим Кікош.

Загалом, впродовж серпня у Вознесенівському районі оновили близько 35 тис. кв. м покриття. Комунальники кажуть, ремонти доріг триватимуть у місті, доки цьому сприятимуть погодні умови.

Нагадаємо, раніше елуашівці працювали вздовж Набережної магістралі. Тут заасфальтували ділянку від гіпермаркету «Ашан» до вулиці Фортечної у напрямку руху до Коммунарського району. Також на проспекті Соборному, а саме - Вознесенівському узвозі, де відремонтували близько 12100 кв. м дорожнього покриття. Роботи тривали протягом кількох днів на ділянці від пам’ятника «Героям Чорнобиля» до вулиці Гагаріна в обох напрямках руху транспорту.

До цього працівники КП «ЕЛУАШ» виконали ремонт на ділянці проспекту Соборного від вулиці Якова Новицького до вулиці Гагаріна. Тут було відремонтовано 13300 кв. м дороги.