Володимир Буряк у Києві обговорить питання стабільного проходження опалювального сезону

08.09.2021 09:00

Міський голова перебуває сьогодні з робочою поїздкою у Києві. Зокрема Володимир Буряк візьме участь у засіданні Правління Асоціації міст України. На ньому планується розглянути питання стабільного проходження опалювального сезону 2021/2022 років.

Зазначимо, Асоціація міст України об’єднує українські міста і традиційно представляє інтереси органів місцевого самоврядування на загальнодержавному рівні. Зокрема представники організації беруть участь у розгляді важливих для місцевих громад питань, законопроєктів, вносять пропозиції з цього приводу до Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, народним депутатам і так далі.

Наразі найважливішим для місцевих громад є стабільне проходження опалювального сезону 2021/2022 років. Потребують врегулювання питання вартості природного газу для підприємств комунальної теплоенергетики, формування тарифів на тепло та гарячу воду, джерел компенсації тепловикам різниці в тарифах та низка інших. Від цього залежать старт та стабільне проходження нового опалювального сезону.

Для обговорення ситуації щодо стабільного проходження нового опалювального сезону, існуючих проблемних питань та розгляду можливих шляхів їх вирішення сьогодні у Києві відбудеться засідання Правління Асоціації міст України. У ньому візьме участь міський голова Володимир Буряк.