Запорізькі будинки готують до опалювального сезону

09.09.2021 15:20

У місті триває підготовка житлового фонду до осінньо-зимового періоду. Так, КП «Запоріжремсервіс» проводить ремонтні роботи у будинках, які перебувають у його управлінні. Зараз комунальники активно працюють у Вознесенівському районі - перевіряють готовність багатоповерхівок до нового опалювального сезону, за необхідності виконують поточні ремонти.

Сьогодні роботи ведуться в будинку №4 на проспекті Маяковського. Працівники виконують планову заміну засувки центрального опалення діаметром 80 мм. Така необхідність виникла через тривалий термін експлуатації. Заміна дозволить убезпечити систему теплопостачання будинку від аварійних ситуацій в опалювальний сезон.

Також бригада виробничого підрозділу №1 працює сьогодні і на горищі будинку. Там міняють ділянку трубопроводу центрального опалення. Обсяг робіт тут - близько 20 погонних метрів труби.

- На цьому будинку з уповноваженою особою укладено індивідуальний договір з управління. При обстеженні майстром було виявлено, що існує необхідність заміни засувки. Також завдяки накопиченим на будинку грошам з'явилася можливість замінити й частину труби опалення на горищі. Ці роботи будуть завершені вже сьогодні, - розповіла провідний інженер виробничого підрозділу з управління житловими будинками №1 КП «Запоріжремсервіс» Надія Шутак.