У Запоріжжі проходить масштабне спортивне свято

10.09.2021 17:55

10 вересня у Палаці спорту «Юність» проходить масштабне міське спортивне шоу «Запорізький спорт - будемо знайомі!». У його організації та проведенні були задіяні понад 1000 спортсменів з 20 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя та представників федерацій різних видів спорту, тренерів-викладачів та волонтерів. Вони підготували показові виступи з дисциплін, на яких спеціалізуються їх ДЮСШ.

Зазначимо, всі ці 20 шкіл фінансуються за рахунок бюджету міста і в них мають можливість займатися близько 7 тисяч дітей. У рамках свята було організовано спорт-шоп, де відвідувачам представили понад 50 видів спорту, що культивуються у міських дитячо-юнацьких спортивних школах. Всі бажаючі змогли отримати консультації професіоналів та записатися в обрану секцію.

Проведення свята на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» прокоментував міський голова Володимир Буряк:

- У Запоріжжі сьогодні справжнє свято спорту! Вихованці наших дитячо-юнацьких спортивних шкіл влаштували показові виступи з понад 50 видів спорту під час спортивного заходу «Запорізький спорт – будемо знайомі»!

А ще сьогодні рішенням сесії міської ради було виділено з бюджету міста по 1 млн грн для призерів Олімпіади та Паралімпіади в Токіо.

Я пишаюся всіма нашими спортсменами – як титулованими, так і юними, які не лише прославляють Запоріжжя на змаганнях різного рівня та є дійсно гордістю міста, а ще й своїм прикладом доводять, що займатися спортом – це круто!