Володимир Буряк: «Якщо є успіх у запорізьких підприємств, то є успіх і у всього міста»

10.10.2017 16:45

10 жовтня 2017 року виповнилося 85 років заводу «Дніпроспецсталь». Саме 10 жовтня 1932 року на Заводі інструментальних сталей, попереднику «Дніпроспецсталі», відбулася перша плавка. Урочисті збори, присвячені ювілею заводу, пройшли сьогодні в ПК «Дніпроспецсталь». Тут зібралися керівники, працівники та ветерани підприємства, почесні гості. Привітати заводчан зі святом прийшли представники обласної та міської влади.

- Хотілося б побажати вашому підприємству стабільності. Вона у вас є, і впевнений - буде. Окремі слова подяки хочу висловити ветеранам «Дніпроспецсталі». Завжди вважав, що якщо є успіх у запорізьких підприємств, то є успіх і у всього міста, - заявив Володимир Буряк.

Кращі працівники «Дніпроспецсталі» були нагороджені медалями, Подяками, Почесними грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Відзначимо, «Дніпроспецсталь» - унікальне для України підприємство. Це єдиний в нашій країні завод з виробництва практично всього сортаменту з високоякісних спеціальних марок сталі. Досить сказати, що тут освоєно виробництво тисячі сортів сталі. Продукцію «дніпроспецсталівців» знають в шістдесяти країнах світу. Зберігаючи лідерство на українському ринку, підприємство нарощує експорт своєї продукції. Сьогодні на заводі працює понад п'ять тисяч осіб.