У запорізьких багатоповерхівках ремонтують покрівлі

15.09.2021 10:55

У Запоріжжі продовжується ремонт житлового фонду. Так, працівники керуючої компанії «Місто для людей» днями розпочали заміну шиферного покриття, оформлення примикання й гребня покрівлі в будинку за адресою вул. Перша Ливарна, 29. Загалом запланували оновити 150 кв. м покриття.

Цей будинок керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує за умовами типового договору. Прибиранням тут займається мобільна бригада, до вартості обслуговування також входить освітлення місць загального користування, дератизація, дезінсекція, технічне обслуговування інженерних мереж та інше.

Поточний ремонт згідно з договором виконується за рахунок накопичень на будинку.

Під час негоди від мешканців надходили заявки зі скаргами на протікання даху. Оскільки необхідні кошти на будинку були, за заявками мешканців запланували проведення такого виду робіт.

Ремонт став можливим завдяки платіжній дисципліні більшості мешканців цього будинку. Але, на жаль, є окремі квартири, які мають суттєві заборгованості і, звісно, уповільнюють процес накопичення необхідних для ремонтів коштів. Керуюча компанія нагадує, що існує можливість укладання договору про реструктуризацію боргу. Завдяки такому договору людина може зокрема звертатися за субсидією, а сама виплата буде розділена на частини та розподілена в часі.