У Запоріжжі під час «Еко Форуму» нагородили учасників Днів сталої енергії

15.09.2021 17:00

У Запоріжжі продовжує свою роботу п'ятий міжнародний запорізький «Еко Форум-2021». В рамках заходу проводиться безліч зустрічей, конференцій і обговорень за участю профільних експертів, працює спеціалізована виставка. У тому числі сьогодні представники міської влади нагородили активних запоріжців, які взяли участь у Днях сталої енергії в місті.

Дні сталої енергії в Запоріжжі - це цілий комплекс заходів, спрямованих на розробку ідей та способів економії природних ресурсів, дбайливого ставлення до них. Цього року дану екологічну акцію приурочили до проведення міжнародного екологічного форуму.

В рамках днів сталої енергії в освітніх установах міста проводили тематичні уроки і лекції, тренінги та майстер-класи, олімпіади та конкурси.

Сьогодні на «Еко Форумі» нагородили найактивніших учасників акції. Ними стали школярі, студенти, викладачі навчальних закладів, професори, доценти, представники культури, голови ОСББ, переможці олімпіад і конкурсів. Всього понад 40 нагороджених, які отримали почесні грамоти та подяки.