В Олександрівському районі продовжується боротьба з карантинними бур’янами

21.09.2021 12:20

У Запоріжжі триває плановий покіс трав та боротьба з «зеленим агресором» - амброзією. Так, у Олександрівському районі сьогодні, 21 вересня, працівники залученої підрядної організації попрацювали у сквері Залізничників.

Ця ділянка – так звана «біла пляма» на мапі Олександрівського району, тобто територія, яка не належить до зони відповідальності ані КРБП «Зеленбуд», ані інших організацій. За знищенням бур'яну тут відповідає районна адміністрація. Так, працівники залученої підрядної організації впорядкували територію за допомогою мотокіс.

- Більше 130 тис. кв. м території району ми вже покосили. Сьогодні запланували опрацювати 14 адрес в різних частинах району. У сквері Залізничників до робіт залучили трьох косарів. Цей сквер перебуває на стадії передачі на баланс районної адміністрації. Після того, як всі процедури будуть завершені, його впорядкуванням займатиметься КРБП «Зеленбуд». А поки косимо його силами райадміністрації за рахунок виділених для цього коштів, - розповів голова Олександрівської райадміністрації Валерій Мостовий.

Роботи з покосу тривають з травня й по жовтень. Працюють підрядники по колу, повертаючись повторно до вже відпрацьованих ділянок.