У Запоріжжі розпочали заміну трамвайних колій

21.09.2021 13:10

Служба шляху комунального підприємства «Запоріжелектротранс» пачала заміну ділянки трамвайної колії у Вознесенівському районі. Роботи виконують на вулиці Лермонтова від цирку до вулиці Незалежної України.

Ця ділянка трамвайної колії потребувала оновлення. За десятки років її експлуатації рейкове полотно суттєво зносилось, тож було прийнято рішення про його ремонт. Наступним етапом також буде відремонтовано рейки від вулиці Незалежної України до проспекту Соборного. 

- Ми здійснюємо заміну рейкового полотна на вулиці Лермонтова. Роботи виконуємо за рахунок власних коштів та силами працівників КП «Запоріжелектротранс». Тут буде замінене рейкове полотно зі шпалами, а також укладена тротуарна плитка. Плануємо завершити ремонтні роботи до кінця року, - розповів головний інженер КП «Запоріжелектротранс» Віталій Шумейко.

Повна протяжність ділянки, яку планується оновити – близько 700 метрів. Рейки замінять в обох напрямках руху.

На час виконання робіт діють обмеження в роботі трамвайних маршрутів. Так, з 20 по 24 вересня та з 27 вересня по 1 жовтня з 09.00 до 15.00 від зупинки «вул. Шкільна» до зупинки «Запоріжцирк» припиняється рух трамваїв №№ 3, 14, 16. Детальна інформація за посиланням