Запоріжців запрошують до участі у творчому конкурсі «Калейдоскоп емоцій»

22.09.2021 15:40

Управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради проводить творчий конкурс «Калейдоскоп емоцій 2021».

Метою конкурсу є формування любові та поваги до України, виховання національно-патріотичних почуттів, формування потреби до саморозвитку, розкриття творчого потенціалу та всебічна підтримка творчої молоді, дітей та сімей міста.

Учасники конкурсу можуть проявити себе у наступних номінаціях:

  • «Фоторобота» та «Малюнок»

Тематика - краса та різноманіття ландшафтів нашої країни, її природи; пам’ятні місця України (собори, храми, стародавні замки, фортеці, архітектурні будівлі та ін.). А також сімейні традиції, спільний сімейний відпочинок та сімейні подорожі нашою країною.

  • «Поезія» і «Проза»

Тематика - любов та повага до своєї сім’ї, збереження сімейних цінностей і традицій, а також спільний сімейний відпочинок та подорожі нашою країною.

Взяти участь у конкурсі можуть всі бажаючі.

Заявки на конкурс надсилаються за допомогою гугл-форми або на електронну адресу: semya.zp@ukr.net.

Творчі роботи в номінаціях: «Фоторобота», «Малюнок», «Поезія» і «Проза» потрібно приносити особисто до управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 214.

Заявки приймаються до 27 жовтня 2021 року.

Телефон для довідок: (068) 961-63-88.