Міський центр зайнятості пропонує роботодавцям послугу з рекрутингу

23.09.2021 10:25

Сьогодні зміст роботи рекрутера суттєво змінився, адже кожне велике підприємство має в своєму штаті рекрутера, або ще як його називають – менеджера з підбору персоналу.

Вже понад три роки в Запорізькому міському центрі зайнятості працює відділ рекрутингу, фахівці якого оперативно підберуть підходящого кандидата на вакантну посаду.

Переваги рекрутерів полягають у тому, що перш ніж направити шукача роботи на співбесіду, буде проведено цілу низку заходів. Отримуючи інформацію про вакансію від роботодавця, рекрутери звертаються до своєї бази шукачів роботи. При цьому база шукачів роботи містить інформацію про осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні; осіб, які не перебувають на обліку, але шукають роботу, та про тих, хто наразі працює, але бажає змінити місце роботи.

Для роботодавця це дійсно знахідка, адже не витрачаючи жодної хвилини на пошук підходящих кандидатів вже за деякий час він отримує цінного працівника. Також роботодавцям не потрібно витрачати кошти на розміщення вакансії на сайтах пошуку роботи.

Варто зауважити, що в базі шукачів роботи є не лише кваліфіковані працівники як офіс-менеджер, електромонтер, кухар, слюсар-ремонтник та інші, а й спеціалісти з вищою освітою за напрямками: облік і аудит, правознавство, економіка підприємства, менеджмент організацій, управління персоналом та інші. Також з відділом рекрутингу роботу шукають начальники відділів, головні бухгалтери, керівники, які з певних причин залишилися без роботи та готові розглянути пропозиції від роботодавців.

Для співпраці звертатися за адресою: м.Запоріжжя, вул. Рекордна, 16-б, та за телефоном: 061-284-99-70