У запорізьких багатоповерхівках ремонтують покрівлі

24.09.2021 14:00

У Запоріжжі продовжується ремонт житлового фонду. Так, працівники керуючої компанії «Місто для людей» сьогодні виконують ремонт покрівель в Дніпровському районі.

Одна з адрес, де виконуються ремонтні роботи - вул. Професора Толока, 20. Від мешканців цього будинку надходили заявки зі скаргами на протікання даху під час негоди. Оскільки необхідні кошти були накопичені на рахунку будинку, керуюча компанія запланувала проведення такого виду робіт.

Ремонт став можливим завдяки платіжній дисципліні більшості мешканців цього будинку. Але, на жаль, є окремі квартири, які мають суттєві заборгованості, що уповільнює процес накопичення необхідних для ремонтів коштів. Керуюча компанія нагадує, що існує можливість укладання договору про реструктуризацію боргу. Завдяки такому договору людина може звертатися за субсидією, а сама виплата буде розділена на частини та розподілена в часі.

Наразі мешканці визначають подальші плани на поточні ремонти. Зокрема обговорювалась можливість ремонту зливової каналізації у сьомому під’їзді та вхідних груп.

Всього фахівці компанії «Місто для людей» найближчого тижня планують відремонтувати близько 500 квадратних метрів покрівель. Поточні ремонти виконуються за рахунок накопичень на будинках за статтею «поточний ремонт» планово та за заявками мешканців.

Звернутись до керуючої компанії з заявкою можна за номером цілодобового кол-центру “Місто для людей” 067 400 1008.