У Шевченківському районі педагогів привітали з професійним святом

30.09.2021 13:15

28 вересня в Запорізькому багатопрофільному ліцеї «Перспектива» відбулося свято «Для тих, чия професія від Бога».

До педагогів зі словами вдячності та привітаннями звернулись народний депутат України Сергій Штепа та голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр.

Народний депутат України Сергій Штепа висловив щиру подяку колективу ліцею за відданість справі, побажав невтомного оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та вручив директору закладу Костянтину Саміло грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом.

З побажанням процвітання та подальшого розвитку ліцею голова районної адміністрації Федір Маєр та заступник голови Зоя Лимарчук відзначили кращих працівників ліцею «Перспектива» грамотами районної адміністрації за сумлінну працю та з нагоди Дня працівників освіти.

Талановиті учні «Перспективи» танцювальними та музичними номерами привітали вчителів з їх професійним святом.

Також святковий захід «Освітянська осінь» відбувся і в запорізькій гімназії № 93. Колектив навчального закладу привітали депутат запорізької міської ради Руслан Пидорич, заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Зоя Лимарчук, представники районної адміністрації та закладів освіти району.

Найкращі педагоги та колективи району були відзначені в номінаціях: «Педагогічний Олімп», «Сучасні заклади освіти», «Освіта без обмежень: дистанційний формат», «Лідери освіти», «Заклади-ювіляри». З концертною програмою для присутніх виступили вихованці центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району, які подарували присутнім святковий настрій.