Запорізькі багатоповерхівки готують до опалювального сезону

30.09.2021 17:20

У Запоріжжі триває підготовка житлового фонду до осінньо-зимового періоду. КП «Запоріжремсервіс» проводить ремонти в будинках, які перебувають у його управлінні. Наразі роботи виконуються у Вознесенівському районі.

Сьогодні роботи йдуть у будинку №12 по вулиці 12 Квітня. Цей будинок не перебуває на балансі КП «Запоріжремсервіс», але в ньому розташовані мережі сусіднього, 15-го будинку, який обслуговує керуюча компанія. Наразі комунальники встановлюють нові засувки на трубах централізованого опалення. Це дозволить убезпечити систему теплопостачання будинку від аварійних ситуацій в опалювальний сезон.

- Ми виконуємо заміну запірної арматури, тобто міняємо старі засувки на нові. Вони вж своє відпрацювали, - розповів провідний інженер по Вознесенівському району КП «Запоріжремсервіс» Данило Грипась.

За словами провідного інженера КП «Запоріжремсервіс» Надії Шутак, фахівці компанії ведуть активну підготовку будинків до нового опалювального сезону. З квітня по вересень працівники підприємства виконали заміну більше 1400 погонних метрів трубопроводів централізованого опалення, гарячого та холодного водопостачання, а також каналізації. 

- У нашому виробничому підрозділі - 398 житлових будинків. Наразі 100% актів щодо підготовки житлового фонду до опалювального періоду підписані та узгоджені з працівниками концерну "Міські теплові мережі", - зазначила Надія Шутак.