На каскаді фонтанів «Райдуга» висаджують квіткові композиції

06.10.2021 17:15

Працівники комунального підприємства «Зеленбуд» розпочали традиційне оформлення території каскаду фонтанів «Райдуга» квітковими композиціями. Обіцяють, що вже незабаром всіх здивують незвичайними локаціями.

Більшість працівників підприємства «Зеленбуд» задіяні у підготовці Запоріжжя до Дня міста. Так, цими днями вони працюють на головній локації міста - на території каскаду фонтанів «Райдуга». З початку тижня на клумбах парку виконували земельні роботи, удобрювали грунт та газон. Тепер же зеленбудівці розпочали висадку квітів, щоб запоріжці змогли помилуватися і сфотографуватися з тематичними квітковими локаціями.

Кожен район міста за традицією готує свою квіткову композицію для прикрашання Вознесенівського парку. Поки про всі секрети оформлення представники КРБП «Зеленбуд» не розповідають. Однак уже відомо, що Вознесенівський район працює над створенням масштабної 3D-квітки.

- Ця велика квітка складається з 500 горщиків з квітами. Для оформлення використовуємо найпізнішу осінню квітку - хризантему. Її закупили заздалегідь та привезли з іншого міста. Також для прикраси композиції використовуємо фарбований щебінь. Вже через пару днів композиція буде готова, і буде дуже красиво, - розповіла працівниця КРБП «Зеленбуд» Олена Бородіна.

За словами представників «Зеленбуду», квіткові композиції можуть простояти на території парку понад два тижні. Але це за умови, що їх ніхто не буде псувати.

Комунальники запрошують запоріжців відвідати святкову квіткову виставку, однак закликають дбайливо ставитися до експонатів та дотримуватись карантинних обмежень.

Завершити оформлення квіткових композицій обіцяють вже до вихідних.