У Запоріжжі вандали навмисно нищать сміттєві контейнери

06.10.2021 17:20

На жаль, невідомі продовжують підпалювати контейнери для зберігання побутових відходів. Так, впродовж 2021 року зафіксовано 48 випадків підпалу та 6 крадіжок контейнерів. На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» звертають увагу, що кількість підпалів стрімко збільшилась останнім часом.

- Минулого тижня в результаті підпалу було знищено 5 контейнерів. А на цьому тижні ми вже втратили 2 таких контейнери. Найбільше випадків вандалізму зафіксовано у Дніпровському та Заводському районах. Дії вандалів завдають чималих фінансові збитків підприємству і зривають плановий графік заміни контейнерів на прибудинкових територіях, - розповів генеральний директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Сьогодні ремонтна бригада замінила повністю знищений контейнер у дворі будинку по вул. Павлокічкаській, 32а.

Керівництво ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» закликає мешканців міста дбайливо ставитись до сміттєвих контейнерів для зберігання твердих побутових відходів та повідомляти про випадки навмисного знищення та крадіжки сміттєвих баків, підпалів, викидання в них будівельних відходів за телефоном 067-619-72-72 або на "гарячу лінію" підприємства 228-55-25.