Містян запрошують на виставку «Запоріжжя моєї мрії»

07.10.2021 16:10

Традиційно до улюбленого свята всіх запоріжців — Дня міста — учні та викладачі художніх відділень мистецьких шкіл готують виставку «Запоріжжя моєї мрії» за результатами міського конкурсу образотворчого мистецтва.

29 вересня у приміщенні Запорізької дитячої художньої школи відбувся міський конкурс з образотворчого мистецтва «Запоріжжя моєї мрії» серед учнів мистецьких шкіл. У конкурсі взяли участь 112 робіт учнів 9-ти мистецьких шкіл міста. Змагалися діти віком від 6 до 17 років у трьох номінаціях: живопис, графіка та декоративне-ужиткове мистецтво.

Цього року виставка відбудеться одразу на 4-х локаціях в різних районах міста:

  • 8 жовтня о 16:00 – відкриття виставки та нагородження переможців міського конкурсу «Запоріжжя моєї мрії» у художній школі ДМШ №4, вул. Історична, 45;
  • 13 жовтня о 16:00 – відкриття виставки та нагородження переможців міського конкурсу «Запоріжжя моєї мрії» у художній школі ДМШ №8, вул. Ситова, 6;
  • з 12 по 20 жовтня виставка робіт учнів мистецьких шкіл триватиме у дитячій художній школі (вул. Маяковського, 3а) та Центральній бібліотеці для дітей (вул. Олександрівська, 51).

Для виконання конкурсних робіт учасники використовують широкий діапазон різноманітних технік: живописні композиції в техніках акварелі та гуаші; в графіці - гелієві ручки та фломастери, кольорові олівці, пастель, туш; у декоративно-прикладному мистецтві представлений широкий діапазон технік і матеріалів — Петриківський та декоративний розпис, витинанки, колаж, текстильна аплікація, гобелен та керамічні вироби. Для висвітлення події запрошуються представників ЗМІ.  Контактна особа: Катерина, 099-002-87-90.