Муніципальний телеканал «Z» святкує перший ювілей

07.10.2021 17:04

Муніципальний телеканал «Z» розпочав мовлення 7 жовтня 2016 року. За цей період було реалізовано чимало цікавих та креативних проєктів. Сьогодні, з нагоди свята, творчий колектив привітав перший заступник міського голови Запоріжжя Олександр Власюк.

Спочатку телеканал «Z» мав назву «МТМ». Однак саме п’ять років тому отримав новий впізнаваний логотип і фактично друге народження.

Від часу свого заснування телеканал «Z» позиціонує себе як перший інформаційний телеканал Запоріжжя. За цей період, завдяки спільним зусиллям колективу, підтримці з боку міської влади, депутатського корпусу він перетворилися на потужний інформаційний телеканал, який продовжує розвиватися.

З’являються нові передачі та проєкти, посилюється й матеріально-технічна база. На телеканалі було створено сучасну студію, також придбано й пересувну, яка дозволяє вести прямі трансляції багатьох важливих для запоріжців подій.

- Це перший ваш такий серйозний ювілей. Дуже класне свято, я пишаюся тим, що співпрацюю з вами впродовж 5 років. Дуже класний молодий креативний колектив, у якому панує прекрасна атмосфера. Вдячний за те, що ви кожного дня висвітлюєте всі події міста, наше суспільне життя. Всім бажаю міцного здоров’я, особливо в цей непростий час боротьби з коронавірусом, отримувати позитив і задоволення від професії, - зазначив перший заступник міського голови Запоріжжя Олександр Власюк.

Телеканал «Z» транслюється в цифровому форматі й поступово збільшує свою глядацьку аудиторію. Успішний розвиток підтверджує й той факт, що він постійно займає провідні позиції серед регіональних телеканалів України. Зокрема став кращим регіональним телеканалом України 2020 року. Це підтвердили результати моніторингу глядацьких вподобань незалежної рейтингової агенції BIG DATA UA.