Міська влада готова до реалізації спільних проектів з представниками Магдебурга

11.10.2017 18:00

Сьогодні в Запорізькій міській раді відбулася зустріч з представниками німецької делегації міста партнера Магдебург.

Обговорити подальшу реалізацію спільних програм і перспективних проектів із запорізькими колегами прибули заступник бургомістра з питань розвитку економіки і туризму Райнер Нітше, депутат міської ради Магдебурга Зерен Хербст, представники інженерної палати Магдебурга Клемент Вестерман і Томас Рохель.В заході взяли участь заступники міського голови Сергій Мішок, Анатолій Пустоваров і Валерій Еделєв, а також директор департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради Наталія Новак і представники Запорізької інженерної палати.

Як зазначив заступник міського голови Валерій Еделєв, за тривалий період спільної роботи досягнуті результати, які допомогли розширити горизонти співпраці, як для підприємств Магдебурга, так і Запоріжжя.

- Серед перспективних напрямків, в яких ми бачимо розвиток нашого подальшого партнерства - співпраця в сфері екології та енергозбереження, екології, транспортної інфраструктури, реалізація спільних проектів в сфері культури і туризму. Упевнений, що реалізація нових програм сприятиме подальшому розвитку співробітництва між Запоріжжям і Магдебургом. Міська влада, в свою чергу, готова всіляко сприяти цьому, - розповів Валерій Еделєв.