Хортицький район долучився до марафону прибирання «Толока до Покрови»

08.10.2021 15:15

Напередодні святкових вихідних місто виходить на велике прибирання. З 8 по 14 жовтня сім районів об’єднає спільна справа - зробити Запоріжжя більш затишним. Запоріжців також запрошують приєднатися до марафону прибирання «Толока до Покрови». Тож сьогодні працівники Хортицької районної адміністрації на чолі з її головою Олександром Пшеничним з ентузіазмом та гарним настроєм прибрали прохідну частину уздовж дороги між вулицями Маршала Судця та Курузова.

Ця пішохідна алея через балку, якою щоденно курсує багато місцевих мешканців, з’єднує 15-й та 16-й мікрорайони Хортицького району. Працівники зібрали тут близько 20 мішків сміття. Також в рамках толоки було впорядковано територію навколо будівлі районної адміністрації. 

- Підприємства, організації, установи, навчальні заклади, приватні підприємці охоче долучилися до ініціативи міської влади провести толоку. Вони навели лад на територіях біля своїх будівель, кафе, кіосків та магазинів. Стосовно прибудинкових територій - ми закликали мешканців ОСББ, ЖБК, будинкових та квартальних комітетів теж вийти на толоку та впорядкувати свої довколишні двори і зелені насадження. Спільними зусиллями наш район стане чистішим та готовим до міських свят. Тому заздалегідь вдячний усім, хто підтримує тижневий марафон прибирання «Толока до Покрови», - закликав містян голова Хортицької райадміністрації Олександр Пшеничний.