У Запоріжжі стартувала акція «Толока до Покрови»

08.10.2021 16:40

8 жовтня у всіх районах Запоріжжя розпочалося осіннє прибирання. До акції «Толока до Покрови» активно долучаються запоріжці.

Зокрема сьогодні прибирання було організоване на низці ділянок у Вознесенівському районі. Серед них територія школи №41, а також біля Центру дозвілля дітей та юнацтва Вознесенівського району та територіального відділу освіти по Вознесенівському району.

Серед учасників заходу були колективи згаданих установ, представники районної адміністрації.

Голова Вознесенівської районної адміністрації Віталій Лисенко зазначив, що учасники толоки приводили до ладу прилеглу територію, прибирали опале листя, висаджували декоративні рослини, квіти.

У Дніпровському районі до толоки приєдналися працівники районної адміністрації, районного управління соціального захисту населення, школи-інтернату №7. Голова Дніпровської районної адміністрації Віталій Змієнко подякував учасникам акції за роботу, закликав запоріжців долучатися до неї.

Нагадаємо, напередодні святкових вихідних місто вийшло на велике прибирання. Запоріжців запрошують приєднатися до марафону прибирання «Толока до Покрови», який проходитиме з 8 по 14 жовтня.