Запорізькі комунальники навели лад у парку Перемоги

11.10.2021 13:17

У передвісті свят - Дня міста, Дня визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, які відзначатимуться 14 жовтня – у Запоріжжі проводиться загальноміська толока. Сьогодні, 11 жовтня, працівники КП «Титан» навели лад у парку Перемоги.

Нагадаємо, КП «Титан» обслуговує парки Перемоги, Вознесенівський, Металургів ім. Сацького, ім. Синенка та 30-річчя визволення України, а також два міських пляжі – Центральний і Правобережний. Чистоту й порядок на всіх підпорядкованих територіях комунальники наводять щодня. А напередодні одразу кількох важливих свят, які запоріжці відзначатимуть 14 жовтня, вирішили приєднатися до загальноміської толоки.

- Вже зробили дуже багато: повністю вивезли сміття, 20 т опалого листя, обламаного гілля. Щоденно сміття вивозиться згідно з графіком у всіх парках, проходить прибирання зелених зон, газонів та квітників, проводяться також додаткові роботи – фарбування малих архітектурних форм, полив дерев перед зимою та інше, - розповіла начальниця виробничого відділу КП «Титан» Ольга Сліпченко.

Сьогодні зранку у парку Перемоги на прибирання вийшли 10 комунальників. Задіяли й спецтехніку – поливальний та вантажний автомобілі – останній для вивезення на полігон зібраного опалого листя й гілля.

Крім того, до Дня міста з міського бюджету були виділені кошти на придбання 72 одиниць зелених насаджень - туй і самшитів, які прикрасять запорізькі парки. 32 з них працівники КП «Титан» висадили у парку Перемоги. За словами комунальників, ці рослини не примхливі в догляді та добре пристосовуються до місцевого клімату.