Запорізькі діти-сироти отримали пам’ятні годинники від міської влади

11.10.2021 17:30

У Запоріжжі склалася добра традиція - протягом ось вже 25 років представники міської ради вітають дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з отриманням паспорта громадянина України. Сьогодні, 11 жовтня, привітання та подарунки підготували для 94 юних запоріжців.

Урочистий захід відбувся у кіноконцертному залі ім. О. Довженка. Хлопці та дівчата прийшли на свято разом зі своїми опікунами та прийомними батьками.

З отриманням першого важливого документа в житті - паспорта громадянина України - підлітків-сиріт привітали заступник міського голови Анатолій Васюк та начальниця служби (управління) у справах дітей міськради Наталія Сиворакша. Власне ID-картки 14-річні підлітки отримають у центрах надання адмінпослуг згідно з необхідною процедурою, а сьогодні – годинники, цукерки і теплі напутні слова.

- Сьогодні ми вітаємо вас як повноправних громадян України. Разом із паспортом ви отримуєте не лише дорослі права, але й обов’язки. Напередодні Дня міста презентуємо вам дуже символічний подарунок – годинник з написом «Хай щастить!». Нехай щаслива доля супроводжує вас по життю у всі часи. Не забувайте батьків та опікунів, які вас виростили, цінуйте та поважайте їх, - побажав присутнім Анатолій Васюк.

Завершився захід на радість юних гостей свята переглядом кінострічки з циклу «бондіани», яка щойно вийшла у прокат.