Центр «Затишна домівка» приєднався до загальноміського прибирання

12.10.2021 11:57

У передвісті свят - Дня міста, Дня визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, які відзначатимуться 14 жовтня – в Запоріжжі проводиться загальноміська толока. Сьогодні, 12 жовтня, працівники й отримувачі соціальних послуг КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» навели лад навколо будівлі закладу.

Загалом, до толоки приєдналися 12 працівників Центру й 10 отримувачів соціальних послуг. «Озброїлися» інвентарем – граблями та мітлами – привели до ладу територію навколо будівлі закладу. Впорядкували клумби, газони, територію дитячого майданчика, зібрали опале листя й каштани, навели лад біля центрального входу.

- В нас весь колектив приєднався до великого прибирання і отримувачі соціальних послуг з дітками, які в цей період не на роботі. Загалом, ми завжди підтримуємо свою територію в порядку. Але сьогодні в нас особливе, генеральне, прибирання. Ми всі разом вийшли і долучилися до цієї акції. Зробимо наше місто чистим! – зазначила завідувачка відділення для матерів з дітьми КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» Наталя Христенко.

Масштабне прибирання в Центрі «Затишна домівка» проводять й навесні – зазвичай оновлюють квіткові клумби та висаджують нові рослини.

Зазначимо, нині в закладі проживають 22 отримувача соціальних послуг. Загалом одночасно розмістити тут можуть 39 осіб – з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування віком від 16 до 23 років, мам з дітками, які опинилися у складних життєвих обставинах та осіб, постраждалих від усіх форм насильства.