В Олександрівському районі Запоріжжя вивозять гілля та прибирають вздовж трамвайних колій

13.10.2021 13:20

У всіх районах Запоріжжя триває прибирання в рамках марафону «Толока до Покрови». Акція проводиться напередодні Дня міста, Дня визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, Дня захисників та захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці, які відзначатимуться 14 жовтня.

У Запоріжжі до марафону прибирання активно долучилися представники міської влади, чиновники, установи, організації, підприємства та містяни з усіх районів. Вони прибирають територію рідного міста, висаджують квіти та зелені насадження, фарбують малі архітектурні форми та інше.

В Олександрівському районі розпочали вивозити сухе гілля. Сьогодні роботи стартували у дворі будинку №38 по вулиці Шкільній.

Всього в цьому районі буде вивезено близько 200 тонн сухого гілля з 40 дворів.

- В Олександрівському районі толока проходить дуже жваво. Долучилися всі – і підприємці, і підприємства, і ОСББ, і мешканці району. Всі з натхненням прийняли заклик до великого прибирання. Район стає чистішим і це привід для людей слідкувати за порядком і надалі, - зазначив голова Олександрівської райадміністрації Валерій Мостовий.

До масштабного міського марафону прибирання приєдналося також підприємство «Запоріжелектротранс». Сьогодні виконувалися роботи на вулиці Поштовій. Співробітники підприємства прибрали сміття вздовж трамвайних колій та покосили карантинні рослини. Вони також очистили опори контактних мереж, які задіяні в русі електротранспорту, від рекламних оголошень та графіті, прибирали закріплені за підприємством прибудинкові території.